2 underbara dagar utan datorn.

har haft fult upp med att underhålla och ha kul med douglas :) på fredag e det nyår och då blir det fest (Y)

ny mobil i fickan :D

gick och köpte mig en HTC wildfire idag. riktigt grym mobil.

god jul :)

igår var det julafton och det var en sån där perfekt julstämming. böja dagen med att äta de sista chokladen ur kalender medans man såg på julkalenden. glömer bort tiden och får stressa för att hinna ut till julfirandet i svalöv. se kalleanka och sen hem för att dra till farmor och farfar vid 6 tiden. julmat, gröt och godis sen julklappar för stås :D 2000kr som kommer gå till mobil och en klänning till nyår (andra mobilen gick så klart sönder igår), en riktigt snygg klocka som tyvärr var för liten, ett par mysiga strumper, pepparkaksfil, presentkort på nova, perfym, choklad, örhängen sen e där nog med något småt som jag glömt. ovanligt nog så var där inget till naglarna i något paket :P.

ska gå och göra mig i ordning innan kusinerna kommer på rest julbord. blir att klippa morbror och leka med små ungarna.

god fortsatt jul allesammans :) snart e det nyår (Y)

fest på G! julafton imorgon (Y)

I<3U douglas!

julnaglar!

julnaglarna innan jag tar av dom och gör nya drf dom e lite skabbiga.

....


underbar natt

riktigt tröt efter en natt med älskling. suttit och håligt han sällskap när vi körde snö i lilla eslöv igår. somnade kanske 2 och upp 8 för att han skulle till skolan -.- men vad gör man itne för kärleken ^^

jul mys

julpysslar. knyter kanel och stoppar nejlikor i apelsin. ska snart göra mjuk pepparkaka när ingredienserna finns hemma. nu blir det jul kalendern.

hittade lite gamla låtar på hårddisken

cp barn
jagad av polisen
tänk att man lyssnade på sånt skit

jul kul med narnia på tv

sitter och hittar på rim och planerar en underbar jul.

kul, kul!

myser med en saknad näst kusin och bästa bästis. slingat lite hår och bakat lussekatter. sitter för övrigt och lökar i sängen.

en underbar fredag helt ledig med min underbaring

älskling har varit här idag och vi har fan bara latat i sängen hela dagen. men inte gör det mig något :)

Hold My Hand


jägers!!!!!


gott nytt jul


madly in love with you

Peanuts

vad ska man önska sig?

har börjat fundera lite på det här med önskelista men jag vet verkligen inte vad jag ska skriva på den. nagellack brukar vara något som står på den men jag har ju 2 snart helt fulla burkar. blir nog att tänka vidare ett tag till.

mina naglar passar saxarna!


<3

sista dagen kvar i skolan nu och slutar 12:40 sen väntara älsklingen på mig i eslöv (Y) hem och sen ska han allt få smaka på snö ^^

julkalendern

den nya julkalendern värkar ganska bra men inget slår de gamla goda. chokladkalendern är det godaste som finns! har förövrigt tre stycken blåa som står på skrivbordet. en röd som väntar på ägare med.
igår gjorde jag ett inköp. ett sax paket med 3 st olika saxar, kammar och borstar, vattenflaska och hår vippa så nu e det bara att hugga tag i kunderna och klippa och klistra.

RSS 2.0