sista dagen

jodå det blev en liten blåbärs paj som jag tog med mig till praktiken idag. det var ju inte vilken dag som helst utan sista dagen :/ har världens bästa praktik! de e så trevliga och jag har verkligen jätte roligt varje gång jag är där. vi gick ut och åt midda ute tillsammans och sen fick jag en fin sommarpresent. en jätte jätte fin tröja som jag ska ha på mig på lördag då det e fest. lägger upp en bild då så ni kan få se.

bara si sådär 14 min kvar...


pyssel

fick för mig att pyssla lite igår när jag inte hade särskillt mycket att göra.
ett armband skulle det bli men jag satte den i nyckelknippan istället
sen pimpade jag ett glas med :) tyckte det blev fint och roligt att dricka ur. gjorde det med nagelak. om det e någon som skulle vilja veta hur man gör så kan jag visa och berätta det senare

bal naglar

så här såg mina balnaglar ut som jag hade på mig i fredags. 

änglavakt


ni annar inte

ni annar inte hur fruktansvärt kul detta var! allt var sådär perfekt som det bara kan bli. man är med den man älskar och allt annat roligt folk!


och så var det bal dagen

Naglarna till balen var klara nu ni får bättre bilder sen! så nu drar jag mig vidare till salongen och blir fin i håret.

en början på naglarna till balen


tre rätters middagen

i fredags så var det bara jag douglas och min lillebror hemma till kvällsmat så jag bestämde mig för att göra något gott och tre rätters blev det... kanske ett litet inlägg för katrin eftersom det är ungefär så här hennes blogg ser ut ;) en smula mat och massa kakor!
räksallad
kykling grytta
och sist men inte minst tiger pudding. choklad pudding med vaniljkräm och lite dekoration på toppen

så söt!!


..


fåglarna kvittrar

tar mig en tur ute i det fina vädret och sen blir  det sovmorgon imorgon

BTW om ni missat!

så blir jag bara blondare och blondare. inte lätt att behålla hårfärgen när man lever bland frisörer!

okej okej!!

jag ska försöka och sköta mig bättre och göra min lilla grupp av läsare lite mer nöjda :) egentligen har jag en massa saker jag skulle kunna fota men sen måste man ju palla med :P men men om en vecka är det bal.... :O sen är det bara 2 veckor kvar sen tar älsklingen min studenten och det e student vecka... undra hur man klarar sig igenom den.. så är det en vecka till och sen SOMMARLOV!!! ett bra sommarlov i sadår 2 veckor sen drar jag till turkiet och Douglas till kanada.. i 4 månader.. lovar att de där 4 månaderna kommer det hända mycket här.. både glada och tråkiga inlägg. 

men antar att det är vad ni vill läsa om underbara mig ;) mitt liv är verkligen så händelserikt.. not!
och jag har kommit på mig själv att inte måla naglarna lika ofta längre. alltså har jag inte så mycket fri tid för sånt längre. måste börja igen. nu har jag ju långa naglar inför balen som jag sparat förutom en som bröts -.- men mer sånt ska jag försöka klämma in.
och sen måste jag börja ta med mig kameran på festerna för det har varit en hel del sådana nu på sistonde och ja jag e trött på fest :P 
men men skärpning lovar jag 

puss puss alla underbara läsare <3

man kan alltid se ett ljus


så snygga vi e

har lärt mig lite flätor och annat i måndags på visningen

ibland är inte allt som man tänkt sig


harkel!

te med en massa honung och jo tack jag har ont i halsen. fast frågan är om det blev för mycket sång igår eller om jag börjar bli sjuk. ska lägga mig i tid o ha alla möjliga hemma kurror :)

RSS 2.0