regnbåges naglar!


ny frilla på bror min


GästbloggarN

Tjatja, Jp här!
Just nu sitter vi i HV salen och gör absolut ingenting. Det var faktiskt rea på havrebollar idag, så jag har nyss käkat 2 st, hehehheh. Bäst att passa på när det är biiiiilligt! Jag har egentligen inte så mycket att säga (mycket roligare med bloggrapes när personen i säg inte vet om att man busar). But I'll be back. PUSS

vi e HVare och älskar kakor


glitter naglar


just chilling

sitter och chillar med älskling <3 ska nog ut till det fina vädret snart. och världens semsta mila igår (N) tillbacka till den gammla rivna lockalen tack.

kom och råna mig!

detta kommer bli den första och ända gången som jag e frustrerad över att ha pengar kvar och inte kan göra av dom på något. 5000 jädra tusen som jag inte vet vad jag ska spendera på. varför ska allt bort! kunde hon inte nöjt sig med att jag redan gjort av med 20? nä usch och fy för detta skit arbete. ska göra en resa till ett engelsktalande land på engelska och jag måste göra av med 25 tusen själv tycker jag att jag e klar men nä jag har ju mer pengar kvar.

lite mums på en ledig dag och ett stort GRATTIS till världens bästa pappa


glass rea :)

glass rea och underbart väder (Y) endast 5 kr för en glass på skolan idag och så klart så köpte vi vars en och vissa 2!

en liten muuu!


sitter och väntar på resten av klassen


denna känsla

jag e så kär man kan bli. mitt liv e verkligen perfekt. du e den pusselbit som alltid saknats (tror även den sakndes hos mamma för fan vad hon blir otrevlig igen när du stukigt). men nu e mitt liv verkligen perfekt med dig <3

solen skiner fin fint och jag sitter inne!

nä nu får jag ta och rycka upp mig och hoppa ut! har suttit inne och inte gjort särsklit mycket men ska snart dra ivåg till friskis och svettis med en styck Maria.
i fredags gjorde jag och Douglas denna finna pizza inget mindre än en super god pommes pizza.

metallic naglar


new shoes


klockring


friskis och svettis

första gången jag var där och det var riktigt kul :) det blir det nog att fortsätta med. imorgon e man ledig och ska åka och handla med mamma.

sko eller korsett?


bajs

Detta kommer bli den enda gången då jag tycker om att det regnar. Känns som att allt inombords tar regnet med sig ner till underjorden.

Hmmmm...... regn. Det tar ju med sig allt smuts och skit från jorden med sig ner till avlopp och allt vad det e. tänk vad mycket djur bajs och annat bajs som andra får för sig att skita ut. Alla bajs partiklar tar ju det med sig och sen hamnar i våra kranar. Fast att det finns filter och reningsverk och allt vad det heter så tror jag ändå att en hel del bajs molekyler följer med.

Aja vi ska vara glada att vi har regn. Tänk på dom som bor i öknen och aldrig får vatten för att det inte regnar. Och när det väl regnar så blir det översvämning och dom dör av det istället.

Och varför just detta inlägget handlar mycket om bajs e nog just för att jag sitter och skiter i just denna sekund och ser det regnar där ute. Och det e kul att filosofera med för den delen.



sitter och dödar tid uppe på HV

var e allt folk? :O sitter själv och inte gör ett skit

en tur och den e skitig :/

satt på sommar däcken och byttat broms någonting... tack vare min älskling så blev det gjort <3

en liten buske i det blå


only 12 years


månad nummer 5

shit vad tiden går fort :O och jag bara älskar dig mer och mer för varje secund som går <3
ett gammalt inlägg på fb ^^

det doftar ledighet

två dagars ledighet e aldrig fel

överraskning

åkte till moa igår för att se på film och mysa iklädd mjukis och slappa. men icke som nicke in genom dörren kommer man och blir överaskad av ett gäng härliga tjejer dom är otroligt fint uppklädda jämfört med mig.  god förrät och pankakastorta :) massa mys och snack.
solen lyste på morgonen så vi satte oss ute på balkongen och åt choklad och spela spel myssigt myssigt.

en glass får göra kakan sällskap


cupcake on my nail


RSS 2.0