Tack för igår Girls.

Tack för igår Girls. Jägers va riktigt kul.

Har inget att göra så jag tänkte bara berätta att jag har tråkigt, är hemma själv och ska äta glass nu och se på Date Movie på kanal 5.
imorgon blir det konfa återträff.


har hänt

Vad har hänt på sistone? Det ska jag berätta.


*fredag

Skulle egentligen varit på Malmöfestivalen men mamma och pappa hade bröllopsdag. Vi gick ut och åt i Röstånga på stationen. Jätte got.


*Lördag

Vaknade med nackspärr. Hade hemmamatch och vann med 6-2 fast jag inte spelade så mycket på grund av nackspärren och skoskav.

Vid sex tiden blev det fest hos Helene.

 


*söndag

Märkte att jag måste ha fåt blåmärken efter festen igår. Stod i kiosken och möttes av en gammal sur puppa som va arg för att vi inte hade kaffe klart och en gammal gubbe som va arg för att vi inte sålde körv. Han tog en muffins istället för det va ju det ända som va ätbart där.


*måndag

Vaknade och kunde inte resa mej hade ont i ryggen. Åkte till skolan sen hem göra lite läxor sen la jag mej på sängen och tittade på Scrubs när jag skulle ta mej upp kom jag ingen vart. Fick ligga där och kämpa i ca 1 timme innan jag kom upp. Fy fan vad det gjorde ont. Fasar för att gå o lägga mej nu tänk så kommer jag inte upp. Hoppas jag gör det. Ska kolla vidare på några roliga videos på youtube ses.



HAHA en bloggare som man blir rent galen på.
 



HAHA han gör det bäst.

FEST

Fest hos Helene igår. Riktigt lyckad kan man väl säga. Hände en hel del. Johanna mode inte så bra. Kisstävling ute på gatan blev det med.


svamp

gör svampstuvningsmacka av andres och mina svampar som vi har plokat:)


kopparhatten

Var på söndags utflykt med familjen idag. Åkte till kopparhatten åt glass och fika mitt uppe på toppen. Gick en runda på 3,9 km.



pappa e som han alltid är.


fin?



Nu ska jag se vidare på massa serier. ha det bra



länk till serier ---> http://watch-series.com/series

 


malmö

Kom nyss hem från Malmöfestivalen e tröt. Har set Mika, Veronica Maggio och Markus Krunegård riktigt bra. Skulle egentligen sovit hos Moa. Men nänä, mamma skulle tvunget ha hem mej Varför ?

skulle inte förvåna mej om det va bara för att se så att jag inte hade druckit eller nåt sånt. Men allvar om hon tror att jag hade druckit borde det inte va bättre att jag sover hos Moa då än att köra hem ?
 


tack för kvällen töser


aldrig mer!

Va och tälta med töntarna efter att vi varit på bio igår. Kom dit vid halv 11 slog upp tälten och gjorde upp en brassa. Satt där och prata lite och funderade på om vi skulle hoppa i nakna i sjön. Men så blev det aldrig för ingen vill bli blöt. Vid fyra tiden gick vi in i våra tält. Låg där och skicka finna bilder och snacka/sjöng.

Blev väckta på morgonen av några som startade våra mopeder eller ja det va vad vi trodde. Men när jag skulle se vad som hände stod det en man med en grästrimmer i handen mitt utanför tält öppningen. Snacka om att man blev rädd. När vi kom ut sa han att vi inte fick tälta här. Så vi packade ihop tältet snabbt och körde hem.


Aldrig mer att jag tältar där!

Hade bara mobilkameran så det blev inte så många bilder.


10.08.09

Åt precis frukost med lillebror. Vi ville vara lite onyttiga så det blev rostat bröd med sirap på. Ska snart iväg med mamma och handla. Berättar kanske om kvällens tältning sen är för tröt för att göra nåt nu.


Helg

Halloj

I fredags bar det av till Odensjön för lite bad och mys. Blev till och med ett mini disco ute på bryggan.



På lördagen blev det festival 0413 med lite musik och mycket glass vi käka ett helt glass paket. Inte själva men vi dela det på fyra.




Idag blir det bio i lund.  


Pool party

Pool party hos Frida idag. Frida käka tost med ost, grillkryda, salt och honung vilket va ganska gåt. Maria var klumpig när hon skulle upp ur poolen och jag fick en fluga på tungan.


när moa och jag va vid vindkraftverket igår innan träningen

bilderna från när vi badade blev inte bra ska försöka få tag på emilias bilder


Odensjön

Vakna vid 11 tiden och började måla dörrar. Så nu är mitt hår svart prickigt.

Sen var det hem till Moa och köra till träningen.

Maria föreslog på träningen att vi skulle till Odensjön så vi stack dit vid halv 9. på vägen mötte vi huliganer som inte har lärt sej att köra. När vi kom dit märkte vi att tändstickorna va hemma så vi fick fråga massa folk om dom hade tändare eller något i den stilen. Vi fick tag på ett par tyskar som undrade vad vi skulle ha elden till. Dom ville inte låna ut eld om vi skulle röka. Men vi skulle ju bara grilla.

Vi fick fyr på grillen gick en lång bit med grillen i högsta hugg. Väll framme börja vi grilla och bada.

På hemvägen mötte man ytterligare några andra typer på moppe men dom sket vi i och fortsatte vandra.

När vi kom dit där vi ställt mopederna så va mina backspeglar åt alla olika håll. Såklart hade dom som vi mötte på vägen hem varit och fifflat med min moppe. Varför min ? Johannas och Marias stod ju precis bredvid. Ingen som vill kännas vid att dom var vid Odensjön idag typ vid 11 tiden ?


RSS 2.0