film

Nu drar jag till joe på film kväll med tjejorna


om mej


Tänkte berätta lite om mej själv.

Jag heter Pernilla Olsson är 15 år gammal.

Bor i Skåne nära Eslöv på en bondgård mitt ute i ingenstans. Ska börja i 9 om 3 veckor alltså har jag sommarlov. Går på Norrevång i Eslöv och måste cykla 3 km för att komma till bussen Som tar mig till skolan. Men jag har slutat med att cykla för jag har fåt moppe som går betydligt snabbare att ta sig fram med, det är roligare med.

Nog om det. Jag har en lille bror som heter andre´ och är 13 år, mamma som jobbar på Felix och pappa som är bonde, har ca 230 kor.

Jag tycker om att va med mina vänner och fota är också roligt.

Bästa film är nog date movie och dude where's my car.

Falska människor som bara ljuger kan hålla sej borta.

Är singel för till fället.


Nu ska jag mysa med maria och one three hill ses.


mamma

Jag känner mig som en mamma när inte mamma är hemma t.ex. när hon jobbar är det jag som får göra mat. Fast det e bara nu när det är sommarlov. Mamma och pappa är på Trollsjökväll andre´ har en kompis här så det blev jag som fick göra mat. Det e klart att jag tycker det e kul men inte när man tar det för givet att man ska Göra mat till dom. Idag blev det i alla fall hamburgare.

Funderar faktiskt på att gå kok linje.


gör min dag

Tycker det är sjukt kul att få kommentarer där folk skriver att dom vill ha min framskärm eller kamera eller att det e gutt me brudar som kör växlat. Speciellt när det är personer som man inte ens vet vem dom är. Sånt gör min dag.


pengar

Var på väg till Ven idag. Men så långt kom vi inte. Där var inte plats på båten förrän om 3 h så vi körde till Borstahusen bada och åt där sen till hälsingborg och hämta främre stänkskärm och backspegel. Så nu har det gåt 4500 kr på 3 dagar.


mobil

köpte ny mobil idag för den andra har jag ingen täckning på. det blev en w715i.

@ moe

Var hos Moa igår och gjorde en tränings video och såg på Arn till klockan halv 6 på morgonen. God milkshake gjorde vi med.


moa är duktig 
 


skoj

Vad händer denna veckan ?

I onsdags va man inne i lund och såg Bruno på bio.

I fredags åkte jag och mina kompisar ut till Lomma och bada, mycket skoj.

I lördags fyllde min lille bror år.





sommar

Nu har sommarn börjat. Träffa kompisar, bada och sola. Igår va gänget här och Fridas pojkvän.  Grilla och sova i husvagnen var vad vi gjorde.
 
       
Jag älskar er och jag vet att ni ALDRIG sviker mej.





slut på det tråkiga

Slut på det tråkiga Maria kommer snart. På sön blir det tältning men godis på kaviar. Grilla korv,  pinnar och lite annat.


James Morrison

Hittade ingen med musikvideon men låten e ändå bra.


inbrott

Man är inte säker ute på landet längre. För tre veckor sen var det inbrott hos våra grannar. Idag hade farmor och farfar också inbrott. Vi som knappt låser dörren.


någom som har lust ?

Har ingenting att göra min kusin åkte precis hem.

Ingen annan e ju hemma Maria, Emilia och Moa e på Hultsfredsfestivalen, Johanna skulle till sin kompis som bodde någonstans, Helene och linda har jag ingen aning om vad dom gör, Frida har sin pojkvän nere från dalarna och resten sommarjobbar.

skulle inte varit dumt att bara hoppa på ett tåg och se var man hamnar. Eller ta moppen och ett tält och tältat. någon som har lust ?  

 


vaxsjön

En tur till vaxsjön med familjen, grilla korv och bada blev det idag. Får väll jobba lite imorgon. hur ska man annars få råd med allt man önskar sig?

grillnig på G


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0