det var ett tag sen man gjorde om naglarna men nu e det gjort.

inte de finaste jag gjort dock!

rolig dag på hv (Y)


jag gillar helg

och nu solsidan.

en rolig måndag

det blev en långhelg för mig denna gg. var ledig i måndags :) fick en liten sovmorgon tills mamma kom hem då vi åkte till lund och skulle handla men sån som jag e så hittar jag så klart aldrig något. (hittade en kofta idag btw på rea (Y) 150 kr rabbat. kosta bara 50). efter det var det att ta bilen till eslöv igen och ut till svalöv. mötte upp ett helt gäng och sen till malmö för att spela bowling en riktigt trevlig kväll. tack för det.
på kvällen följde älskling med mig hem och sov här :)

vampires suck

hitta en hyfsat bra länk till vampiers suck så jag tänkte slänga nån timme åt den. innan idag har jag klippt sven och tjänat en 100 lapp och i kväll ska jag med familjen och bowla sen köpa hårfärg och färga håret tror jag :)

länk till vampires suck

dåligaste filmen jag sett


en liten ny metod


säger bara äntligen helg!

imorse var ingen höjdare. vaknar 5 över 7 av älskling som skicka sms. viklet var en himla tur för jag skulle egentlligen varit uppe för en timme sen vid den tiden. hoppar upp och kommer på att bussen som jag skulle med precis gått. 10 min senare sitter jag i bilen och e på väg till tåget. och vid det här laget går tåget om ca 10 min och jag har fortfarande mer än en mil kvar... kan bara säga att det e ganska tur att poliser inte e ute så där tidigt på dygnet.

illa

mitt alarm har inte fungerat nu på 2 3 dagar och det e jätte irriterande att vakna och behöva stressa. hoppas det fungerar imorgon för nu har jag gjort en sak!

vad i hela friden står det här!!!!

detta står i min kalender och jag har inte en blekaste aning om vad det står.

en hel halv aladdin ask

detta kom min lillebror till mig med precis :)

hår

tänkte skapa en ny kategori där jag ska placera allt som handlar om hår. antar att det kommer bli en hel del efter tre år i en grym frisörklass. här ska allt upp. allt från hårinpackningar till uppsättningar.
nu ska jag gå och ställa mig i duschen och sen i med en hårinpackning som passar min torra hårbotten nu i dessa tider då allt e torrt. får se om den hjälper eller inte.

Vårdande och glans givande hårinpackning
1 äggula
1/2 dl olivolja
1 msk rosmarin

Gör så här:
rör ihop alla ingredienser och applicera i ny schamponerat hår. massera in inpackningen i hårbotten och topparna om de e torra. fördela resten i övriga håret. låt verka i 20-30 min skölj sedan av håret noga i ljummet vatten.
massera in balsam i hela håret för att sluta hårstråna och låt det självtorka.
lycka till!!
.
Betyg:
bra: håret blir mjukt glansigt och hårstrået sluts från topp till tå.
dåligt: blir fettigt i hårbotten luktar en aning skumt när det e blött.

mumsigt

en bit daim torta nu sen ska jag börja plugga litta.

~~~~

det finns bara en anledning till varför dessa tårar kommer till denna låt. jag saknar en bit som jag vill ha bredvid mig hela tiden. att lämna dig gör ont fast vi snart ses igen. älskar dig <3

hula hula


gästande!

tjatjatja... jag tänkte bara säga tja. & att Pernilla e cool. HAHAHAH, nä.. Eller okej, rättså! Hajhopp från Emmy

effektiv mattelektion!




jädrans problem

nu e det så här att jag börjat skolan och den tar totalt död på mig. har aldrig varit så här trött på väldigt väldigt länge. går sista veckan på det gamla schemat sen börjas det på ett nytt. tyvärr har jag fåt världens sämsta fredag på detta nya schema. går från 8 på morgonen till tio över 4 och nu e det så här att mitt tåg går bara en gg i timmen och detta e just tio över. en fredag vill man inte koma hem 6 :/ tänk så ska man bort då hinner man ju inte ens hem om för att bytta om eller något. usch och fy vi hatar fredagar hädanefter.

dodge naglar!

det var inget lätt arbete men det blev helt okej för att vara första gg eller vad tycks?

party igår igen.

tack för en trevlig kväll

3 månader med min underbaring

tiden går fort när man har kul.

bilder från turen med mamma idag


fest naglar tills imorgon


skidorna på i högsta hugg!

detta e vad jag har hittat på idag, eller ja en väldigt liten del av dagen gick till skidorna annars har jag för det mestadels legat på soffan.

nyårs naglar


gott nytt år!

jaha då var det ett nytt år nu igen. förra året va riktigt bra men detta kommer bli bäst. har hunnit med en del saker förra året allt från turkiet, till semester i skåne, fester, hitta snygg kille, åka pulka, börja och sluta på en ny skola, skaffa nya kompisar och massa annat skoj. 
 
tillbringa detta nyåret hos kasper med kompisar. så här kan det se ut...




RSS 2.0