förövrig e mitt hår rött!


passande nyårs naglar


årets pipparkakor


en tur till öland

i lördags blev det en vända till öland med älskling och ett till par för att köpa bil till älskling. en ny bil blev det och jag är för övrigt sjuk i något som verka gå runt nu. förkyllning och massa sånt skit. och inte tala om stormen inatt :O mitt rum är inte tätt någon stans. det drar både från golv och fönster så innat sov jag med en massa lager kläder på mig och 3 täcken på det.

brud uppsättning

tack moa för att du ställde upp <3

hjärt-leopard


en ledig dag är aldrig fel!

går man på värrldens bästa skola så e man ledig idag (Y) inte alls illa faktiskt.

.


knarkar värme kudde på nacken och ryggen

ser allmänt glad ut (Y) NOT!!

mys pys

ligger hemma på köksgolvet och väntar på att pojkvänen min och päronen ska komma så att vi kan äta. ikväll blir det mys med 10 kr chips american BBQ sourcream & onion chips och så klart film.


du e min varulv ;)


rekommenderar

var och såg den första delen av den sista boken av the Twilight saga, breaking dawn. och ja den var skit bra! den hade verkligen allt. skratt, gråt och otroligt bra saga.

.-.


att det ska vara så svårt..



julen närmar sig


det upplysta biblioteket


allt hade vi kul!


gåsa gille naglarna



upplysta eslöv


trött? Nä då!

en veckas praktik är över och nu är det bara skolan som väntar :/ igår var det gåsa gille och ja jag e hyfsat trött men inte stoppar det mig.

tjingeling

drar på praktik nu med min fin lilla fjäder i håret och i kväll blir det gille undra hur detta ska gå..... vrf inte komma in på ett besök på attityd mitt emot eslöv så sätter jag i en sån för ett billigt pris eller så kan jag gixa era hår :)

fin fina eslövs bibbla

just nu denna veckan utsmyckar dom eslöv med lite sänt här :)

alla har vi något speciellt


slut i rutan...

nu har jag inlett en veckas praktik och mitt huvud dunkar som tusan. dock har det inte hänt ett skit på salongen idag men imorgon så blir det full rulle :) trots att det e praktik så e man inte fri från läxor. prov direkt när man kommer tillbacks är inget att hurra för men men jag kämpar vidare

.


bil resan

på bil turen upp till östergötland försökte jag få lite uppmärksamet och meddela omvärlden vad jag fick lida av men inte var det nägon som titta inte....

när farfar var ung

det är alltid lika kul att spela kort hos farmor o farfar men när man ser farfar dannsa till denna låt vet man att de inte finns så mycket bättre än att se dom le och vara glada. jag själv kommer bara ihåg redrängen men detta är en låt jag gick runt o sjöng när jag var mindre.

.

tog en runda upp om östergatland i onsdags men nu e jag hemma igen och lovet e snart slut :/ men men en veckas praktik väntar sen sätter vi igång på allvar igen. tjinge ling nu bilr det sängen efter 6 timmar i bilen.

RSS 2.0