frost

jag tror att denna dagen blir alldeles perfekt till nyår. det e lite kallt men det e bara bra för då kommer man ju antagligen se alla raketer

nyårs naglar 2012


lalandia

jodå nu e jag allt ren! har badat tre dagar på lalandia och varit en tur ner om tyskland. säger bara borta bra men hemma bäst.

alla har vi det där lilla ljuset som lyser upp hela världen för oss


nya nykomlingar till min lilla familj


USA naglar

dock tyckte jag inte dessa blev alls bra.

juldagens naglar


God Jul


julgran


mitt nya egen konstruerade örhänge

som ni kanske ser så e detta 2 olika örhängen som jag trär in i samma hål i örat.

julklappar och tävlingar

nu är det äntligen lov! det ska hända en massa kul saker och så klart så e det snart julafton :) i skolan idag så hade vi några små tävlingar och jag och min lilla grupp vann inget mindre än en mini plattång och fön, stailing produkt och schampo och inpackning.

shake up the happiness

sista dagen i skolan och vi är skit glada (Y) just nu snöar det lite lätt och det kan inte bli bättre. tjinge ling




.


julbak och snö

tror absolut inte det är någon som har missat att det snöat nere i lilla skåne idag! det var det ända som krävdes för att jag skulle komma i jul stämning. sen var det jul bak med idag med mina underbara tjejer som jag inte sätt på år och dar. blev några lussebullar, koller och mandel musslor :)

rött, rött så här när det närmar sig jul


drar mig till sängs

när man har ont om nacken vet man att man suttit med läxor alldeles för mycket.

saknar du din kille?

ett tips. nästa gång du ser han så be han om hans tröja... inte vilken som helst utan den han har på sig just då. den som luktar han, så där underbart gott. du får inte bara något gott att lukta på utan du får även se hans underbara mage med alla de där magrutorna ;)

det är så det ska va

Ibland känns det som att världens ände är kommen. Att man bara vill falla ihop och sjunka undan och aldrig mer resa sig upp igen.

 

Att en liten grej blir så stor är tjejers magi. Tillslut så går det inte längre. Det blir bara för mycket. Små saker som egentligen är helt patetiska adderas på varandra och allt blir värre tills den gång då bomben släpps.

 

När en tjej säger att hon inte bryr sig eller att du inte behöver göra det så behöver du inte det men hon vill fortfarande att du gör det.

 

Det e bara du och jag som vet bäst vad som är bäst för oss. Råd från andra kan vara skönt att få men ett eget beslut e vad man ska ta! Det hjälper inte att fly undan problem och skjuta dom framför en.

 

Tårarna kommer så fort man känner sig ensam, inga krav/förbud ska finnas men det finns oskrivna regler om vad som är rätt och fel. Att veta att man har många som finns där för en betyder något enormt. En kram lite då och då kan göra den ledsna hur glad som helst. Inga massa frågor behövs utan man bara finns där för varandra.

 

Trots inga fel så finns det besvikelser. Det man hade hoppats på blev kanske inte alls som man trott. Men så länge kärleken finns och man älskar varandra löser allt sig. Du kan kalla mig toffel men det e precis det jag vill vara. Vara bredvid dig vid alla tillfällen och inte lämna dig ur sikte. Inte för att jag inte litar på dig! men dels för att jag inte vill missa en enda sekund som jag kunde varit med dig och för att jag inte litar på andra helt och hållet. Vissa har mer påverkan på dig än andra.

 

Du har fåt mitt hjärta och jag vet att du tar väl hand om det. Hoppas bara jag kan ta minst lika bra hand om ditt och att våra år blir många. Du och jag tillsammans. Det är precis så det ska va.

 

JAG ÄLSKAR DIG


taco pizza

bakade en go pizza med älskling igår :)

kommer ni ihåg?

denna sköna bönan
eller denna? 
vem tror ni vinner? jag hoppas dock på amanda

man tackar och bugar

god glass i handen, almänt lycklig, kan proven och imorgon kommer älskling. mitt liv är perfekt

.


resultat av flätor (Y)


känner mig otroligt snygg


I Fight For You

It's gonna take a lot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men, or more, could ever do
Just like the rain, down in Africa
It's gonna take some time but I know you're worth fighting for
I'd fight for you

.

efter 4,3 km är jag helt slut och tar mig en god drink och spelar kort med famlijen. en redig söndag.

äntligen fredag (Y) nu drar jag mig till skolan


RSS 2.0