ska bara få tummen ur röven.

ska ta mig en runda i skogen nu och sen duscha och slänga mig på sängen och vänta på älskilng. imorgon e det valborg (Y)


min första goodiebag

detta delade dom ut på stationen i lund idag :) trots att jag missade tåget så var det värt det.

leopard naglar


nu var jag igång igen

skolan har börjat och då börjar träningen med. idag var den inte nådig. i skolan har alla prov och NP kommit igång. gjorde det första speking i engelska idag och det var väl inte så svårt men jag fruktar det värsta.

mitt hjärta flimrar

Det där blinken som jag fick en dag. Jag hade sett den innan. Första gången vi träffades på festen hos Linus fick jag den. Och nu fick jag den igen. Allt kändes som på nytt igen. Underbart och helt sjukt överlycklig. Ena ögat blinkande på ett sådant sexigt och snyggt sätt. Din mun log och allt var helt fantastiskt.


omelet

gjorde 2 goda omeleter precis :) en till mamma och en till mig riktigt uppskatade. nu ska jag fortsätta pyssla med en sak.

du och jag hör tillsammans

skrev ett litet medelande till älskling i denna sten för ett tag sedan nu väntar den på skrivbordet på att han ska ta den med sig hem.

tröööööt!

Nu sitter jag här framför tv och ska inte röra ett finger! huvudet dunkar och ögonen e på väg ner. Att inte ha hela sängen för sig själv är riktigt tröttande. Först får man inte så mycket av sängen och täcket är så gott som borta när man vaknar av att man fryser. Men det gör inget så länge man har en varm kropp intill att gosa med efteråt. Många säger att singel är det bästa för då är man fri och kan göra precis vad man vill. Men uch nä jag håller definitivt inte med. Fy vad tråkigt det är att inte ha någon annan. När älskling åker hem så har jag inget liv längre. Jag sätter mig direkt framför datorn eller tv och bara sitter där och har tråkigt. Du förgyllar verkligen min dag och får mig att må bra. Kan aldrig sluta le när du finns bredvid mig och ibland känns det i kinderna. Känslan av att veta att man har någon bredvid sig hela tiden och någon man kan lita på är helt underbart. Älskar dig <3

 

Du bara du finns i mina tankar. Handen på hjärtat oh det e för dig det bankar. du, du bara du!



ser en aning längre ut med ränder


bästa sättet att vakna på

igår kom älskling upprypande upp i min säng tidigt på mogontippen. överaskningar e alltid trevliga även fast man fick veta dom natten innan ^^. blev en heldag med älskling och inte säger vi nä till det.

idag har jag för det mesta bara legat ute och slappat i solen. lite brunare har jag allt blivit men nu återstår det att se om jag bränt mig något. men det hoppas jag inte.

snart kommer älskling igen och sen blir det en lite fest med alla bönder runt omkring.

däck? träd? ja se det hur du vill


det matta lacket med ett kors


pyssla

imorgon ska jag på en lite påsk middag med några tjejer :) trevligt ska det bli. idag har jag målat ägg och lite annat kul. och så klart så är det LOOOOOV!!!

en runda i skogen

kom precis hem från en liten runda i skogen med josse. kanske blir det hela denna veckan då det är påsk lov. det hade nog gjort got för konditionen.

då var det mitt

ett överlack som gör naglarna matta (Y) visar någon blid senare

det bästa med att vara hos farmor och farfar

Grattis världens bästa farfar <3

inte för att man bara åker hit för detta men man måste ju ta vara på tiden med underbara mäniskor. att vara hos farmor och farfar är så mysigt dels för att jag bott där som liten och det känns som att man e barn på nytt igen. kommer ihåg alla ställen man lekt på när man var mindre och hur kul det var. min farfar är nog den coolaste farfarn man kan ha. han kan var väldigt ungdomlig av sig ibland och köra allt man kan tänka sig. att se farfar på min moppe är frekt. och sen älskar jag min farmor och farfar <3


hoppas på att älskling redan har fått det.

ett förpeogramerat inlägg så därför hoppas jag att jag redan gett detta goda till min underbara pojke.
ett hjärta på toppen passar väl bra :)

min roliga klass

igår undrade nog alla på polhem vad min klass höl på med. vi är nog de högljudaste och mäst lätt roade klass. har aldrig skrattat så mycket så jag fått ont i magen på länge men igår blev det bara för mycket. körde massa lekar som man gjorde när man var mindre. HAJA! och en massa andra, vet verkligen inte vad de heter.

ge mig!


min gullis

nu har pågen min åkt hem efter en kort vistelse. men vad gör man inte för kärleken. detta gulliga sms fick jag innan jag somnade igår <3

kris!

Eftersom mina naglar e så fruktansvärt sköra efter allt nagellackborttagningsmedel har jag bestämt mig för att inte använda det på en vecka vilket relaterar till inga nya nageldesigner. Får se hur länge jag kan hålla detta.



hemmabygge efter fyrhjuling

detta är vad jag och josse gjorde igår :) vet tyvärr inte hur jag vänder på den.

de nyaste i burken


ledig och fint väder

igår låg jag och josse ute och sola. riktigt fint och varmt väder dock blev mitt bröst lite rött. idag är jag ledig pågrund av sjuk lärare men inte gör det mig något håller på att fixa lite med musik och sånt.

~¨~¨~¨~

då har älsking åkt hem och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. kanske ut i solen eller något i den stilen. igår inhandlades det en del smått och gott. några nagleack, en kofta, strumpbyxor och smink. ska sätta mig och testa nagelacken nu sen ut och få lita sol. ikväll blir det friskis.

Sitter på ullared

Är dö trött! Det var ett tag sedan jag la upp något men jag har haft fult upp. I torsdags hämtade älskling mig i Lund för han klarade sitt körkort :) igår var en dep dag då inget gick som jag ville och nu sitter jag här uppe i ullared och vänta På att mamma och moster ska bli klara, lite drygt. Sen blir det hem och mysa med älskling. Tur man har en sån bra kille <3

lite ljusare :)

nu har jag gått och blivit blondare. nu till sommaren kan det ju vara tjusigt.

josse??? vem?


vad kan man göra?

som ni vet så har jag och älskling ett halvår på fredag men nu e frågan vad man ska göra?
jag själv kommer inte på särskilt mycket men om ni har några förslag så får ni gärna komma med dom.
jag vill göra något mysigt och tänkte därför kanske baka en kladdkaka och sedan sitta och äta den framför en film ska bara se om han med går med på det ^^

någon som blev lurad igår?

själv råkade jag inte ut för något men jag lurade min käre pojke ganska rejält och han verkade inte bil så glad av det ^^
mitt sms var något i denna stil
-jag gick lite tidigare från matten och hängde med emmy ut för att röka.
- va röker hon?
-ja jag tog med ett bloss och det vat ganska nice.

haha efter detta var det slut på <3 i smsen ett tag framöver :P

grattis på födelsedagen underbara påg

jag har ju glömmt att berätta att douglas fyllde år i torsdags och är numera 18 år. han har blivit min lilla man nu när han e 18 ^^ egentligen ingen stor skillnad. tog och firra han lite hemma hos mig i går med kladdkaka och gott gott


nästa vecka blir händelserik.
på torsdag ska älskling köra upp. hoppas han klarar det och ett stort LYCKA till till det <3
sen på fredag har vi harit tillsammans i ett halvår :) och på lördag blir det ullared.

RSS 2.0