31 grader i poolen och jag har klippt lugg

kan inte bestäma mig om det där impuls rycket jag fick igår var värt den här luggen... visst jag har haft lugg innan men nu e jag så ovan vid att se mig i det så den får nog va uppsatt tills den växer ut :P annars så ligger jag och solar och har det skönt i poolen. igår var man på hbg festivalen och såg joddla med siv och eric saade tack allt trevligt folk.

eftersom..

nu när jag jobbar på ett älderboende kan jag inte ha målade naglar för det fick man inte ha där :P lite synd. men men jag kommer igen snart med fler målade naglar.

Let´s fall in love together! I wont let you down


dessa gamlingar

visst är dom söta och gulliga ibland när dom börjar prata om att dom ska åka hem och pratar om var dom varit igår (som i tyskland) men ibland är det en anings drygt men jag ska inte klaga.
och jag e så sjukt tröt på att gå upp 7 :p och jag har mer än 2 veckor kvar... hur ska det gå med skolan då?!?

uppe med tuppen

gick upp halv 7 för att dra mig till älderboende och jobba kl 8. kan väl säga att jag är helt utslagen och trött :P

18 års fest



fest på lokalföreningen

jag och josse e kanske inte helt normala.

fransk manikyr med glitter


slut på måleriet

ca 16H har jag spenderat på att måla fönster de senaste veckorna. dock blev jag klar med allt idag och ska förhandla lön med farfar senare i veckan ^^. har varit en liten runda till Johanna ikväll och grillat, smygit på en katt och spelat monopol. dock så går det inte alls bra för mig på monopol denna gången annars brukar jag ha turen på min sida.

nytt i nagelacksburken


ullared

vhär är väskan och pippi tröjan jag fick slås för i ullared.

nya


den där blomman

den där blomman som jag skulle hålla vid liv under tiden douglas var utomlands ser nu mera ut såhär och så har den sett ut ända sendan 2-3 veckor efter att den hamnat i mina händer. stackars blomma. 

varje ansträngning känns som att bestiga ett berg

idag har det varit en riktigt söndags dag. vädret är mulet och regnar och jag e såklar sjuk. sjuk dagen innan min lillebror fyller år. all god mat smackar skit och jag har inte gjort annat än tittat på flyg 29 saknas och det ska jag fortsätta göra nu med en varm chokladmjölk i handen.

bort på kalas nu


ny duschad och fredags strumporna är på


ullared

i onsdags åkte jag, mamma och douglas upp en runda till ullared :) och jag hittade för en gångs skulle en hel del :P en pippi tröja för 150 kr som man fick kämpa för att få. direkt när de hängdes ut på ställen så var de borta lika snabbt igen :P men en frågade mig vad jag var ute efter för storlek och så va det rätt (Y). nagelack är något man inte kan missa att handla när man är där så lite sådant har med fyllt på min burk. 2 vinterjacker är med inhandlade till vintern.

hjälpt älskling idag


sweet

äntligen har jag min kamera tillbaka :) lagad och redo för att fota. det e ganska stor skillnad på bilderna tycker jag. var en runda in om nova med johanna idag och hittade ett linne för endast 30 kr rena kapetom du frågar mig :) tycker att mina naglar passar väldigt bra till den med.

fail sms haha


...

suttigt och byggt pussel med älskling idag trots det fin fina vädret. och för övrigt är mitt hår inte mera slitet utan ca en decimeter kortaren sedan i fredags, tacks så mycket för ni gjort helgen alla.

blommor i håret och vi drar på fest


klassfest

drar på klassfest en liten stund för att träffa alla och klippa av det här..
efter ska jag va med älskling och fira vår 9 månadsdag <3

fin konst ser inte bra ut på nära håll. men på avståns så...




ven

när jag tänkte ven så tänkte jag mej att det skulle vara dö trist på grund av att när vi var där med skolan så gick vi över hela ön. men det är definitivt mycket roligare att cykla och det var inte så jobbigt heller för den delen. nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen. godnatt.

drar till ven

ska åka till ven med familj och pågen min nu snart. mamma har aldrig varit på ven och har tjatat om det ganska länge nu så nu blir det äntligen av. själv var jag där fösta gången med skolan men det är ju en del år sedan.

bättre bild


som sagt

så har douglas kommit hem och jag har tillbringat näst in till all min tid med honom. har varit ute och vampat i karskrona med hela familjen och varit på klass. nu ska jag snart dra på marknad och ni ska få en bild från campingen

RSS 2.0