prick blommiga naglar


borgeby

har varit en runda på borgebys fältdagar idag med johanna. och fy satan vad varmt det har vart. men vad gör man inte för gratis glass, jordgubbar och munkar ^^ egentligen skulle man behöva upp och trampa men det orkar man nog fan inte :P

glad familj på semester


50 saker att göra under sommarlovet

1. skåne runt med tåg
2. campa
3. sova på studsmatan
4. spela kubb
5. göra pankakstorta
6. äta glass
7. bada
8. shopa
9. cykla
10. jobba
11. gå på loppis
12. picknick
13. ha filmkväll
14. beställa en cheese burgare utan ost
15. spela kort
16. vattenkrig
17. palla frukt
18. fixa ett hemma spa
19. bada i en sjö
20. flaskpost
21. göra en egen trerätters meny
22. sola
23. tävling- kaste ett ägg till varanda
24. tävling- kasta vattenbalong till varandra
25. fotodag
26. vollyboll
27. grilla
28. göra egen läsk och frysa till isglass
29. spela in en video och lägga ut på youtube
30. ställa dig utmot vägen och vinka till alla som kör förbi. (blir dock inte så många här ute)
32. gömma sig för alla bilar som kör förbi
33. pussla ett 1000 bitars pussel
34. skriva ett brev till nogon och sendan leta upp en adres i telefonkatalogen
35. bussringa
36. köpa en hel glasspaket och äta ur
37. klippa håret
38. måla naglarna
39. festa
40. äta något nytt
41. gå på bio
42. äta ketchup på pankaka
43. utflykt
44. göra en egen pizza
45. sortera ut gardroben
46. kolla på disney filme
47. läsa och skratta åt andras berättelser på biktme.se
48. pyssla
49. låsa ut en bok
50. firra när alla 50 saker är avklarat
sådär. vem vill nu hjälpa mig att ta sig igenom denna lista? och allt ska så klart dokomenteras

slö dag och jag har sällskap av herr piggy från Italien


midsommar


glad midsommar :)


färgade naglar

ni får nöja er med såna här fina blider just nu för min kamera e inne på lagning :( men jag ska försöka få tag på ett par batteri imorgon så jag kan starta digitalkamera :P

sommar

sitter här med en blomma i håret lagom inför midsommar imorgon. har precis kommit hem från johanna där jag har plokat smultron och ätit glass ^^ imorgon är det ju midsommar och jag hoppas på att det ska bli fint väder så att man kan ha kläning och sandaler på sig. för övrigt vet jag bara hur jag ska spendera halva dagen imorgon och den blir här hemma med en massa annat folk och massa god mat och jordgubbar så klart! på kvällen ska det festas.

gjorda med fjädrar

dock blir inte bilderna så värst bra lägre eftersom min automat fokusering slutat fungera på kameran så det e lite svårt att hitta fokuset med en hand.

visst e han gullig ibland trots allt

jag och min lillebror har precis kommit hem från en tur hemma hos farmor och farfar där vi spelade kort som vanligt. farmor frågade när Douglas kommer hem och då svarade andré stolt med ett stort leende på läpparna
-det vet jag faktiskt! den 30 för jag längtar så för han är min hjälte.

vi hälsade vågorna välkomna med mycket skutt och plask


hemma

då var mahn äntligen hemma efter en tripp i italien. dock längtade jag ovanligt mycket hem :P jag har varit på bättre ställe men det var helt okej på secilien. fast hotelet vi var på var nog mer för gamlingar. nä nu ska jag lägga mig ner i min egen säng och njuta av hur skön den e :)

allt hår på kroppen växer här nere i värmen ;)


upp mot 2 m vågor. häftigt må jag säga


äkta italiensk pizza. mums mums


fin utsikt från pizzerian


efter en runda i cefalu hittades en kläning


secilien


farmor räddaren i nöden

eftersom jag e så klantig och suttit isönder alla mina snygga solbrillor var farmor räddaren i nöden ett par hopfällbara solbrillor :D lagom nu till att jag sticker till cecillien

knasiga kompisar

har tillbringat helgen med dessa och några till :) trevligt trevligt

jag älskar min bara min pojke!

nu har det gått en vecka sedan älskling åkte och ja jag saknar han som fan men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge <3

P+D


en ny fläta pryder mitt hår


2 1/2 timme jobb, 500 kr och ett linne på för alltid


en tur till moe

nu drar jag till moa och firrar att somarlovet börjat.

detta saknar vi inte


morgon tur

hoppa på bussen i morse för att ta mig in till skolan när jag plötsligt fick ett sms om att allt var inställt idag. vi skulle egentligen spelat brännboll men det var för blött i gräset. fick hopa av på nästa hållplats och ta en promenad hem plockade blommor till mamma på vägen. när jag kom hem såg jag att mamma fortfarande låg i sängen så jag tog och gjortde frukost på sängen till henne men precis när jag slulle ge henne det skulle hon upp och jobba :P nu sitter jag här framför och vet itne vad jag ska göra idag.

8 månader

det bästa jag gjort i mitt liv är nog att fästa min blick vid dig och ta ditt nummer för  nu har det gått 8 månader sedan du blev min. jag kommer alldrig ångra något jag gjort med dig för allt leder bara till mer kärlek. du ska vet att fast du inte är här så är du alltid i mina tankar. älskar dig <3


..^..


en liten ros

fick en liten ros av älskling när han var här en sista gång i måndags. och han sa att jag skulle hålla den vid liv tills han kommer tillbacks. jag ska försöka lyckas med det men jag har alltid sån otur med blommor. förra gången jag fick tulpaner av han så lät jag dom stå och ruttna i vasen tills det luktade i hela rummet.

oska och buller

det e inte varje dag man hör det mitt på ljusa dagen. eller ljust och ljust. just nu e det ganska mullet och snart börjar det säkert regna. men inte gör det mig något eftersom luften är så fruktansvärt kvav. annars har jag inte gjort mycket mer än suttit hemma och tittat på tv idag. dom tar studenten på skolan idag så det blev inga lektioner :) jag har itne varit i skolan på en vecka snart och det känns som att jag redan har sommarlov men 3 dagar kvar är det. imorgon blir det vanliga lektioner på torsdag bränbol och på fredag avslutning och början på SOMMARLOV!! :D nu ska jag ta och spela kort med mamma och kanske göra naglarna finna.

(L)

nu lämnar älskling snart sverige och det oskar :S hoppas bara att det slutar innan han stiger på flyget.

det snurrar i min skalle!


Eslöv 100 år

det var en lång dag igår inne i Eslöv. men med trevligt folk går tiden undan.
tova hår såg förjävligt ut men annars var alla bra. förutom fjortisarna som stog bredvid oss och skrek och hade sig som fan när danny inte änns var på scen.

härligt härligt.

nu ska jag in en runda till Eslöv med josse och linnéa för att firra att eslöv varit en stad i 100. några artister ska uppträda och ni får så klart några bilder sen :) innan idag har jag och josse stekt i solen men det det e så fruktansvärt varmt så det e tur poolen ligger nära.

27 dagar!

27 stycken chokladbitar står på mitt rum för tillfället, imorgon är där bara 26. jag längtar tills den påsen är tom och jag kan vila i din famn igen. en bit för varje dag som går ska jag ta av påsen jag fick av älskling innan idag. den lyllosen åker iväg till filippinerna i ca 3 veckor och gud som jag kommer sakna han. men 3 veckor på ett helt liv är ingen stor match.

nervös inför folks tankar.

Dagen efter du frågat den otroliga frågan var det traktor pulling i Svalöv som treorna hade ordnat och jag skulle köra dit med Claasen och André skulle åka med. Jag minns hur glad jag var att se dig men hur nervös jag var över att andré var med. Ingen visste ju att vi var tillsammans. Och nervös över hur mycket josse hade blivit fristad under tiden hon och niklas precis blev tillsammans gjorde det inte bättre. Satt på halm bal och myste med dig och försökte dölja det så bra som jag kunde när andré eller någon annan jag kände kom förbi. Det var ju trots allt lite känsligt. Till sist blev allt officiellt. Såklart på fecbook. Detta var första och sista gången jag ändrar min förhållandes status. Det kommer alltid vara du som står där.


RSS 2.0